Vuurschalen

De Van Roon Vuurschalen uit Noord Holland zijn gemaakt van degelijk 3mm. dik cortenstaal.
Door het design en de mooie roestige uitstraling staat deze vuurschaal prachtig in elke tuin.

Veelzijdig in gebruik.

Of je nu een heerlijk vuurtje wil maken om tijdens een frisse avond aan op te warmen, sfeer wilt creëren in je tuin met vrienden of lekker worstjes wil bakken met de kinderen, met de cortenstalen vuurschalen van Van Roon kan het allemaal.
 
Bezig met laden...
17%
visibility
shopping_cart

Kindling Cracker Houtklover

Met de Kindlingcracker kloof je veilig en snel je haardhout tot aanmaakhoutjes en dunne blokken. Gratis verzending NL en B Probeer de...

119,00

99,00

visibility
shopping_cart

Vuurschaal 100cm

Corten vuurschaal doorsnede 100cm

369,00

visibility
shopping_cart

Vuurschaal 80cm

Corten vuurschaal doorsnede 80cm

269,00

Makkelijk in onderhoud

De as blijft mooi in de vuurschaal liggen waardoor u geen rommel krijgt op uw stoep of grind zoals u bij een vuurkorf krijgt, u kunt de as er makkelijk uitscheppen en opruimen.
Laat je de vuurschaal langere tijd ongebruikt in de tuin staan, haal dan het as eruit en schep in de herfst regelmatig het blad uit de vuurschaal, dan blijft het cortenstaal het beste. Regen loopt makkelijk uit de schaal door het gat midden in de schaal. 

Vuurschalen van cortenstaal

Cortenstaal heeft bijzondere eigenschappen.
De stoere oranje bruine roest kleur en de lange levensduur doordat de roestlaag een zeer dichte corrosielaag het metaal beschermt tegen het verdere doorroesten. Ideaal voor een vuurschaal dus die altijd buitenstaat.
Zijn de vuurschalen nieuw uit de ambachtelijke werkplaats dan heeft het blank cortenstaal even nodig om roestig te worden. De voorraad wordt daarom buiten opgeslagen waardoor wij meestal al een mooie roestige vuurschaal kunnen leveren.

Maten van de vuurschalen

De standaard maten van de corten vuurschalen zijn Ø 80cm, Ø 100cm, Ø 120cm, er is ook een zeer grote Van Roon vuurschaal Ø 150cm van 5mm dik cortenstaal voor strandtenten, groepsaccommodaties, partyservice en overig professioneel gebruik.

Ruim assortiment Cortenstalen buitenproducten
Naast de Van Roon vuurschalen heeft hottubselect ook de Ofyr en de Outstanding  producten van Kirami in het assortiment. De Ofyr voor heerlijk buitenkoken is ook meteen een vuurschaal op een sokkel. De Freedom van Kirami is een barbeque en buitenhaard in één. De Triholdy ook uit Finland kan gebruikt worden als plantenbak, kruidentuintje een ook om bijvoorbeeld een houtopslag van te maken.
Je kunt dus met verschillende producten het cortenstaal terug laten komen in de tuin waardoor het een mooi geheel wordt.  

Contact over vuurschalen

U kunt de vuurschaal makkelijk online bestellen, deze worden dan vanuit Van Roon bij je thuis afgeleverd, Mocht je een vuurschaal in Odiliapeel af willen halen, neem dan contact met ons op voor de actuele voorraad vuurschalen.