Hout Storvatt 210 Gemak Set Red Cedar Hottub

De Echte Størvatt voor het gemiddelde gezin De Beste Red Cedar Hottub, Ø 180cm 4/5 persoons. 5 jaar garantie, Prachtig in elke tuin, modern of klassiek. Verkrijgbaar als bouwpakket of gemonteerd me...

Standaard levertijd

2-3 weken

€ 7.695,00
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

De Echte Størvatt voor het gemiddelde gezin

De Beste Red Cedar Hottub, Ø 180cm 4/5 persoons. 5 jaar garantie, Prachtig in elke tuin, modern of klassiek. Verkrijgbaar als bouwpakket of gemonteerd met 40kWH gepanteteerde størvatt binnenkachel, stooktijd ca 1.5 a 2 uur.
  

Standaard uitgerust.

  • Aluminium kachel
  • Schoorsteenpijp 2m.RVS met hoed
  • WRC deksel 50mm dik
  • WRC trapje
  • 3 RVS spanringen
  • Afschermrek
  • Thermometer
  • asschep
  • roerpeddel
  • WRC zijplank
Hottub-storvatt-red-cedar
 
 

ZIJPLANK

ASSCHEP

RED CEDAR TRAP

UV FILTER + FILTERBOX

AFDEKKING

THERMOMETER

ROERPEDDEL
 


Optioneel verkrijgbaar, dit kunt u hierboven selecteren.
Gemonteerd of als bouwpakket. Hoogte 90cm of 120cm. Een waterzuivering. Een Hitteschild rond de schoorsteenpijp. Verlichting. Wateronderhoudsmiddelen.


MONTAGE

BESCHERM PIJP


Heeft u vragen of wilt u deze Hottub komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Størvatt
Als eerste en nog steeds actieve producent van houten baden in Nederland, heeft Størvatt zich bewezen als betrouwbare leverancier voor particuliere en zakelijke klanten over de hele wereld. De Størvatt hottubs worden naar traditionele kuiperstraditie gebouwd. Klassiek eenvoudige en gebruiksvriendelijke baden waar u echt vele jaren zorgeloos in kunt ontspannen. De Hottubs worden op bestelling gemaakt, met een korte levertijd.

Red Cedar Hout
Dit Canadees "kwaliteit zuiver ovengedroogd Western Red Cedar" is geselecteerd uit het hart van de Cedarstam en staat bekend als een van de beste houtsoorten van de wereld.
Dit mooie hout heeft bewezen de best mogelijke combinatie te bieden van natuurlijke weerstand tegen de tijd en een sterk isolerende werking om het water warm te houden.
Ook heeft dit hout een bacterie dodende werking als eigenschap, waardoor u in een Red Cedar hottub van Størvatt langer met uw hottubwater kunt doen.
De heerlijke natuurlijke Cedar geur, zorgt voor een rustgevende aroma als u aan het tubben bent. Het Red Cedar krijgt na verloop van tijd een authentieke lichtgrijze kleur, u hoeft dit hout niet te behandelen.

Garantie
Storvatt geeft op deze hottub 2 jaar garantie op het bad en de onderdelen bij normaal gebruik. Elektrische apparatuur is fabrieksgarantie.

Terug naar overzicht Houten Storvatt hot tubs