Enkele refenties, via Facebook:

Edwin Rensen heeft HOTTUBSelect Odiliapeel - Twello beoordeeld — 5 sterren
22 september 2016· 
Super bedrijf!!! Gisteren hebben ze de tub gebracht, proffesionele jongens heldere duidelijke uitleg....we konden het niet laten maar gisterenavond gelijk een "duik" genomen. Kan iedereen een tub aanraden van hottubselect!! Mannen bedankt!!

Karen Van Daelen heeft HOTTUBSelect Odiliapeel - Twello beoordeeld — 5 sterren
11 december 2015 · 
Wij zijn super blij met onze hottub! We hebben de showroom bezocht en daar veel informatie gekregen over de diverse mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een zo onderhoudsarme mogelijkheid. Met een zwaardere kachel erbij. We wilden niet te lang hoeven stoken en niet teveel gedoe. Het is heerlijk! In de zomer wordt het gebruikt als zwembad voor de kinderen, gewoon met koud water. Nu in deze tijd 39 graden Celsius en sterren kijken. Het is een luxe. Groot voordeel (voor ons) t.o.v. een jacuzzi is dat we geen hoge verwarmingskosten hebben en ook niet dagelijks chemicaliën hoeven toe te voegen. 
De service bij problemen was prima.

Robby Tor heeft HOTTUBSelect Odiliapeel - Twello beoordeeld — 5 sterren
15 oktober · 
Donderdag in Twello bij Gerko wezen kijken.....Vrijdag een Kirami Cozy Hottub Cube 35 kw besteld ........... Zaterdag ( vandaag ) om 14.00 staat hij in onze tuin ........ geplaatst door Yostin en Jip .....jongens SUPER service !!!

Waar staan Hottubselect hottubs?