Original Breezy Fins Spar bruin / kunststof hottub zonder acc.set

KIRAMI BREEZY ACTIE

Standaard levertijd

direct leverbaar, mits op voorraad

€ 1.949,00
€ 1.795,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

KUNSTSTOF HOTTUB BREEZY !

Kirami Original Breezy uit Finland.

Actie Model afwerking met bruin gebeitst sparren hout OP = OP

BESTEL EENVOUDIG ONLINE !

Hoogwaardige Kirami kunststof Hottub voor de laagste prijs in Europa ! Afwerking van zeer kwalitatieve Fins sparren hout, beschermd door een warme donkerbruine beits en grijze LDPE kunststof binnenkuip
Deze kunststof hottub biedt ruim plaats aan 5/6 personen en wordt standaard geleverd inclusief duurzame Cult buitenkachel ( zilveren coating) met schoorsteenset en hitteschild. Optioneel is deze hottub ook verkrijgbaar met de zwaardere zilveren kachel Macu 40kw of Cube 48kw beiden met een langere schoorsteenset. 
Wil je hottubs vergelijken, kom dan naar onze showroom, het gaat er namelijk om hoe is de hottub in het geheel ontwikkeld en gebouwd en de bijpassende onderdelen en benodigdheden. 
Alleen kwalitatieve en gebruiksvriendelijke hottub ga je vaak gebruiken !
Afhaalprijs Odiliapeel, Incl.aflevering aan huis Transportdienst NL
+ € 100,- dit kunt u hierboven eenvoudig selecteren.

Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Sterke LDPE kuip met rubberhulpstof.
√  Geen osmose risico van binnenuit en krassen in de coating zoals bij glasvezel versterkte kuipen 
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub, dus niet alleen als versteviging in de bankjes.
√  Vlakke bodem onderkant met kunststof bescherming inclusief spatrand
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken en optimaal rendement.
√  Anode kachels met rvs L316 schoorsteen uit eigen Kirami fabriek
√  Chloor gebruik mogelijk voor eenvoudiger wateronderhoud door de Anode
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht in de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Veilig gebruik volgens de laatste Europese norm betreft veiligheid en beproevingsmethoden.  
√  Nederlandse servicedienst en gespecialiseerde transportdienst
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

De juiste benodigdheden voor de hottub zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.

Zo zorgt de degelijke Abs afdekking dat de hottub sneller warm is en minder snel afkoelt, nekkussens zijn zeer comfortabel, een veilig hitteschild voor de hete schoorsteenpijp of een asschep om eenvoudig de kachel schoon te maken.  
Maak je hottub dus helemaal compleet naar wens 
Dit is hierboven eenvoudig te selecteren met onze VOORDEELPAKKETTEN:
Als voorbeeld; bij bestelling van de Abs afdekking van € 275,- krijg je het veilig hitteschild twv € 79,- Gratis
 
Hoogte Breedte Diepte Gewicht
110 cm 170 cm 91 cm 100kg / 150 kg


Altijd genieten in een Kirami hottub.
Laat de kinderen heerlijk plonsen in de vakantie, u bent niet afhankelijk van het Nederlandse weer en het is veel minder onderhoud dan uw opzet bad. Zelf kunt u heerlijk afkoelen of juist opwarmen en relaxen het hele jaar door. Door het unieke kirami afvoer systeem is de hottub snel schoon en de kachel is zeer makkelijk te stoken.


De beste kwaliteit voor de laagste prijs
De Breezy kunststof hottub behoort tot de meest verkochte kunststof hottubs van dit moment.
Nergens in Europa krijgt u een hottub van deze kwaliteit voor zo'n lage prijs.
Hier zult u snel achterkomen als u kunststof hottubs gaat vergelijken.

Gebruiksgemak Kirami kunststof hottub Sinds 2001 !

Deze hottub hoort tot de meest gebruiksvriendelijke en degelijkste kunststof hottubs in Europa.
In ca 20 minuten is hij helemaal leeg met een afvoerslang van 38mm, in een paar minuten helemaal schoon, zonder trekkertje, met gemiddelde waterdruk uur mag je na ca 45 minuten vullen, al beginnen met stoken en hoe eerder je mag beginnen hoe sneller de hottub warm is. De isolatie is zo goed dat je de volgende dag maar even bij hoeft te stoken en het water is weer op temperatuur, natuurlijk in combinatie met een degelijke afdekking (in Finland moet de isolatie ook top zijn).Met de sterke anode (externe) buitenkachels uit Kirami’s eigen kachelfabriek is de hottub zeer snel warm. 

Veiligheidsnorm
De Europese norm voor privé gebruik spa baden en hottubs, veiligheidseisen en beproevingsmethoden.
Deze norm garandeerd dat je een veilig bad koopt en ook veilig kunt gebruiken, voor je zelf maar ook voor je kinderen.
Een Kirami hottub voldoet aan de laatste eisen voor Scandinavian Hot tubs.
Een garantie voor jou en je gezin, dat de Kirami hottub veilig gebruikt kan worden.
En natuurlijk kosten deze veiligheids aanpassingen geld, maar veiligheid staat voorop.
Kinderen; water en vuur, let altijd op !

Omschrijving Kirami Breezy kunststof Hottub 

Ook deze Kirami Breezy kunststof hottub is uitgerust met het uniek Kirami isolatie en afvoer systeem.  De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen als versteviging onder de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem staat in een zwarte Abs kunststof bescherming, tevens spatrand voor de houtafwerking, zodat het hout vrij van de grond staat en goed kan drogen. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant van de tub met kraan, De hottub kan hierdoor dus ook op elke vlakke ondergrond staan en is makkelijk te verplaatsen. De houten afwerking kan los van de kunststof binnenkant krimpen en uitzetten. De natuurlijke luchtisolatie houdt ook de wanden zeer warm en ook de condens kan goed weg vloeien zodat het hout kan drogen. De sterke LDPE kunststof binnenkant is verkrijgbaar in grijs .In het LDPE kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuur wisselingen eenvoudig aankan, waar ook in Europa. 

Lichtgewicht en makkelijk te installeren.

Met de duidelijke Kirami handleiding is de hottub zeer snel en eenvoudig te installeren.
Hij is makkelijk met 3 personen te plaatsen of te verplaatsen want de tub zelf weegt maar ca 100kg.
Heb je dus je tuin nu nog niet klaar maar wel een hoekje vrij, dan kan je wel al vast heerlijk genieten van de tub en zet je hem straks snel op de juiste plek.

Hottub externe kachel met Anode

Alle Kirami houtgestookte hottubkachels komen uit Kirami’s eigen kachelfabriek en zijn speciaal voor de Kirami hottubs ontworpen. Dit vertaald zich in gebruiksgemak en het optimale rendement. De anode die geplaatst is in de kachel zorgt ervoor dat ook een chloor tabletje gebruikt mag worden en de kachels een stuk duurzamer zijn, de coating beschermt de aluminium kachel aan de buitenkant. De hottubkachels zijn voorzien van een sterke RVS L316 schoorsteen met hoed.  

In de kachels passen maar liefst stukken hout van 60cm lang en de as is eenvoudig te verwijderen met de optionele asschep. De luchttoevoer via de zuurstof inlaten in de deur, zorgen voor een goede verbranding. Wat ook erg fijn is dat condens en eventuele slagregen natuurlijk wegvloeit uit de kachel, zodat je geen aslade hebt die vol water staat. De kachels zijn verbonden aan de afvoer van de hottub, zodat de dubbelwandige kachel goed is te spoelen en dat de kachel helemaal leegloopt als je de hottub leeg wilt laten staan.

Bij het stoken zuigt de kachel het koudste water weg onder in de hottub, waardoor je veel minder hoeft te peddelen in de hottub om koud en warm water te mengen. De bovenste inlaat van de kachel is extra laag geplaatst, zodat je veel eerder kunt starten met stoken als je de hottub vult met water waardoor de hottub ruim 45 minuten eerder warm is, mocht je met nieuw water willen starten.

Standaard wordt deze hottub geleverd met een zilveren gecoate buitenkachel Cult 36kw  met 1.5m schoorsteen en hoed. De stooktijd bedraagt ca 2.5 uur van 11C koud leiding water tot 38C. Mocht je regelmatig later van je werk thuis komen, dan is de zilveren Macu kachel van 40 kw ( ca 2 uurtjes) of de zware zwarte Cube kachel 48kw  ( 1.5 uur) een goede optie, zodat je nog heerlijk na het werk de hottub snel kunt gebruiken. Deze laatste kachels zijn voorzien van een langere 2m RVS L316 schoorsteen met hoed. In de Cube 48kw kachel past meer hout. De stooktijden zijn ook gebaseerd op ervaringen van de velen Kirami hottub gebruikers.
Bij kleinere tuinen adviseren wij een extra meter schoorsteen er meteen bij te kiezen !

Benodigdheden en accessoires kiezen.

Bovenaan op deze pagina kan je eenvoudig je hottub compleet maken met onze voordeelpakketten.
De abs afdekking is zeer degelijk, houdt veel warmte vast, warmt de hottub sneller op en scheelt veel vuil in water, dit is ook bij de thermocover die een luxere uitstraling heeft. Het schoorsteen hitteschild beschermt je tegen verbranding aan de hete schoorsteen. Verder kan je kiezen uit het  verduurzaamd thermowood trapje die door het weer mooi licht grijs wordt. De roerpeddel en de thermometer helpen je de juiste temperatuur van het hottubwater te bereiken. Verder is het makkelijk om de hottub te gebruiken met de 38mm afvoerslang zodat de hottub snel leeg is en met de asschep maak je eenvoudig en snel de kachel schoon. Voor meer comfort is er de drankjeshouder van hetzelfde hout als de trap en natuurlijk de nekkussens voor een heerlijke ontspanning. Bij kleinere tuinen adviseren wij een extra meter schoorsteenpijp ( en bij een thermocover of bij het gebruik van hout wat vonkjes geeft, de veilige vonkjes gaashoed  vonkenvanger).
In onze webwinkel zijn ook benodigdheden los te bestellen voor de hottub, zoals de kindling Cracker houtklover, wateronderhoudsproducten en Biozeep om de hottub schoon te maken. 

Water verversen, een zandfilter of inhangfilterpomp

Water verversen is zeer snel gedaan door het onderscheidend gebruiksgemak. Dit is het goedkoopste ( in nederland ca € 75,- per jaar). Natuurlijk kan je de hottub uitrusten met de inhangfilterpomp ca 40 watt Plug&Play, dit is de meest eenvoudige waterzuivering, zonder aparte aansluitingen. In onze webwinkel is ook een complete zandfilterset met Uv, filtermedium en aansluitset te bestellen ( ca 250 watt ), deze set leidingwerk en doorvoeren dien je dan zelf te plaatsen en te installeren. Bij gebruik van een pomp is het nodig om het water regelmatig te testen op pH waarde en eventueel te corrigeren met pH- of pH+. Je mag ook minitabletjes chloor gebruiken in een drijvertje. 

Kirami Breezy Hottub zelf afhalen .

De hottub weegt ca 160 kilo met kachel, een klein aanhangertje van ca 120cm breed en 2 spanbanden zijn voldoende. De tub leeg zonder kachel en toebehoren ( ca 100kg ) is makkelijk met 3 personen van de aanhanger af te dragen en makkelijk te plaatsen in de tuin. Lees meer over afhalen Natuurlijk helpen wij met laden.
Installatie is zeer eenvoudig door de goede en duidelijke handleiding, afhalen is op afspraak in Odiliapeel. bij het Benelux distributiecentrum. ( graag op afspraak, zodat wij zorgen dat de hottub voor u klaar staat)

Transport

Onze gespecialiseerde transportdienst, levert de hottub op een pallet, compleet en goed verpakt. (drempellevering) en is inclusief in Nederland ( België, Duitsland etc, meerprijs).Naar de waddeneilanden transporteren wij naar de vervoerder ( de eiland specialist) of adres op het vaste land, je dient zelf met hun, het transport, naar het eiland te regelen. Voor alle adressen geldt dat er een vrachtwagen moet kunnen komen om te lossen. U kunt transport eenvoudig hierboven selecteren. Lees meer over transport

Kom naar onze showroom !

Showroom Odiliapeel Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel. ( distributiecentrum)
ma t/m vrij op afspraak, zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur zonder afspraak
Dus bel ons gerust als je vandaag wilt komen kijken.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!


Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Contact knop

klantenservice tel: +31 (0) 413 275566