Het bezorgen van de door u bestelde hottub wordt gedaan door onze vaste Value Added Delivery transportdienst. U dient zelf de hottub te plaatsen en te installeren, dit is zeer eenvoudig door de goede handleidingen, 99% van onze hottubs worden zelf door de klant geplaatst en geïnstalleerd.

Mocht u een beroep willen doen op onze optionele professionele servicedienst, neem dan contact met ons op, alvorens u bestelt. 
Hottub-levering-transporteur Aflevering in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk Een kraan is in de meeste gevallen niet nodig voor een hottub te plaatsen U kunt een beroep doen op onze servicedienst Onze vaste transporteur voor heel Europa Onze servicedienst is opgeleid in Finland in de Kirami hottub fabriek Transport Kunststof hottubs Cozy door onze eigen servicedienst hottub wordt geladen voor Frankrijk levering Storvatt hottubs Hottub transport uit Finland, altijd volle vrachtwagens

Servicedienst levering OPTIONEEL

Onze hottubs zijn zeer makkelijk te plaatsen en te installeren.
Standaard wordt de hottub afgeleverd op een pallet door onze vaste transportdienst. U kunt optioneel een beroep doen op onze servicedienst.
Neem hiervoor contact met ons op zodat wij eerst met u de situatie bij u thuis kunnen overleggen.

Afhalen
Wilt u uw hottub liever afhalen, lees dan hier verder. Het is super eenvoudig en krijgt € 100,- afhaalkorting op een hottub.

Aflevering door onze Servicedienst, Optioneel voor een meerprijs !
Onze servicedienst levert en installeert de hottub in een straal van 350km rond Odiliapeel, zo kunt u een beroep op onze Servicedienst doen als uw hottub afgeleverd mag worden in heel Nederland, België en grote delen van Duitsland.
Een servicedienst levering betekend aflevering mede plaatsing en installatie.

Tarieven meerprijs gebaseerd op routenet vanuit Odiliapeel ( NL) enkele reis. < 80 km  € 125,- 80km-125km € 165,- 125km - 250km € 265,-250km-350km € 350,- > 350km op aanvraag.

Het bedrag van onze service levering kosten kunt u niet selecteren in onze webshop, wij maken altijd een telefonische afspraak, de afgesproken meerprijs kunt u apart aan onze servicedienst voldoen.

Montage en reparatie.
Mocht er iets met uw hottub zijn, dan  kunt u beroep doen op onze servicedienst. Mocht het niet onder garantie vallen, zoals aansluitfouten of  als voorbeeld, schade door weer en gebruik, dan gelden de volgende tarieven.

Voorrijkosten gebaseerd op routenet vanuit Odiliapeel ( NL) enkele reis.
< 80 km  € 100,- 80km-125km € 125,- 125km - 250km € 250,- 250km-350km € 350,- werkuren € 65,- per uur incl btw

Waterzuiveringsinstallaties.
Deze worden niet aangesloten door onze servicedienst, hiervoor zijn wij niet gecertificeerd. Kunt u het zelf niet, neem dan contact op met een installateur bij u in de buurt.

 

Hottub transport door Value Added Delivery transport

Wij nemen contact op met u voor een afleverdag.
Dit transport melden wij aan bij onze transporteur.
De transporteur neemt contact op met u voor een definitieve afspraak.

De chauffeur bepaalt zelf hoe ver hij kan komen met de hottub.
In principe is het een drempel levering.
De Hottub wordt op een pallet vervoerd en met een pompwagen uit de vrachtwagen gehaald. Wij hebben de grootste zorg besteed aan onze verpakking, mede doordat wij wekelijks in heel Europa afleveren en regelmatig onze hottubs een flink lange reis maken. Pak de hottub altijd meteen uit, zeker met warm weer, ook als u pas de hottub een paar dagen later pas gaat installeren. 

Onze hottubs worden verzekerd verzonden, tekent u voor goed ontvangst, dan gaat de verzekering ervan uit dat de hele hottub in orde is, dus als u de vrachtbrief tekend, schrijf er dan bij zonder zichtbare schade. het geldt om een eventuele beschadiging, niet om defecten etc.

Europese bestemmingen

Elke week ontvangen klanten onze hottubs in heel Europa.
Voor de meest verkochte maat hottub ø170cm hebben wij standaard tarieven voor een meerprijs. Er zijn een aantal uitzonderingen zoals grotere hottubs en de Storvatt hottubs, dit heeft te maken met de grote van de hottub, de verpakking en of een kachel in de hottub of apart verzonden dient te worden. 

*Indicatie meerprijs
*Nederland € 0,- Waddeneilanden NL vervoer tot aan de eiland spercialist, Belgie € + 100,- Duitsland en Luxemburg + € 200,- Oostenrijk + € 299,- ** Zwitserland € 595,-
Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittanië, Ierland, Italië en Spanje € 595,-
Overige landen op aanvraag.

* Bij een complete Kirami hottub hebben wij de prijzen vastgesteld inclusief aflevering in huis in Nederland, overige producten worden op verschillende wijze verzonden tegen bepaalde vergoedingen afhankelijk per product. Dit kunt u zien na selectie het winkelmandje. Voor sommige landen geldt een transport tarief per postcode, onze tarieven zijn dan ook een indicatie.

** In Zwitserland geldt een ander btw tarief en extra kosten aan documenten. Dit kunnen wij niet instellen in de webshop, ook is hier een aparte factuur voor nodig. De complete prijs klopt met de webshop incoterms DDP, alle transportkosten documenten en belastingen worden door ons betaald. Zo krijgt u geen verrassingen achteraf.

Voorwaarden Transport

De transporteur neemt contact op met u voor een afspraak.
Houdt er rekening mee dat een grote vrachtwagen bij het afleveradres kan komen.
Zijn er dus beperkingen om bij uw aflever adres te komen, laat het ons weten. Geef desnoods een ander afleveradres op zodat u op een klein aanhangertje de hottub zelf verder kunt vervoeren .

U mag uw hottub die u via onze webshop heeft besteld terugsturen via ons herroepingsrecht formulier, binnen 14 dagen, ongebruikt, onbeschadigd en in oorspronkelijke verpakking. Doordat hottubs kachels en pompen apart worden vervoerd en hoge kosten met zich mee brengen berekenen wij voor terugsturen van  de afleverkosten en de retourkosten aan u door. Net als eventuele achteraf geconstateerde beschadigingen. Dit wordt verrekend met uw terugbetaling. Een retour transport dienen wij aan te melden bij onze Value added delivery transporteur.

Wij werken met Value Added Delivery transport, i.v.m. met de voorzichtigheid waar mee getransporteerd dient te worden. Kan de transporteur niet bij u afleveren door omstandigheden, bijvoorbeeld als u niet thuis bent ondanks de afspraak, etc, dan vraagt de transporteur een extra "foutvracht tarief" voor het retour transport. ze kunnen geen andere terugvracht laden. Ook de kosten van terugsturen  kunnen oplopen tot € 500,- in Nederland. Mocht u op het laatste moment de aankoop van een hottub willen annuleren, maar deze is al opgehaald bij ons of onderweg, dan gelden dezelfde tarieven.  

Mocht er iets niet in orde zijn met uw nieuwe hottub, stuur dan uw foto's en de omschrijving van de klacht op via onze contact pagina binnen 48 uur

Garantie

U heeft op uw hottub garantie.
Zo geeft Kirami 2 jaar op haar producten. Storvatt 5 jaar en 2 jaar op de kachel.
Elektrische apparatuur volgens handleiding verpakt bij het product.
Alle garantie geldt voor particulier gebruik volgens handleiding.
Professioneel gebruik 0,5 jaar volgens handleiding.

Kirami en Storvatt, maar ook de gerenomeerde leveranciers van overige benodigdheden, hebben hun eigen service afdeling, wij zullen uw garantieprobleem in behandeling nemen. en naar hun doorsturen.
Uw klacht zal door hun worden beoordeeld, bij de uitkomst sluit HOTTUBSelect bv zich bij aan.
Mocht  er iets niet in orde zijn met uw hottub of overige artikelen binnen of buiten de garantie termijn, stuur dan uw foto's en eventueel een filmpje op, via onze contact pagina, mail of bel onze klantenservice + 31 413 275566.