Wij nemen contact op met u voor een afleverdag.
Dit transport melden wij aan bij onze transporteur.
De transporteur neemt contact op met u voor een definitieve afspraak.
Een hottub levering onder rembours is mogelijk ( pin of contant) in Nederland, toeslag 2% van het factuur bedrag, dit moeten wij aanmelden.

De chauffeur bepaalt zelf hoe ver hij kan komen met de hottub.
In principe is het een drempel levering.
De Hottub wordt op een pallet vervoert en met een pompwagen uit de vrachtwagen gehaald. Wij hebben de grootste zorg besteed aan onze verpakking, mede doordat wij wekelijks in heel Europa afleveren en regelmatig onze hottubs een flink lange reis maken. Pak de hottub altijd meteen uit, zeker met warm weer, ook als u pas de hottub een paar dagen later pas gaat installeren. 
Doordat de hottub goed is ingepakt en u niet snel de hottub kunt inspecteren is het noodzakelijk om naast uw handtekening altijd te vemelden zonder zichtbare schade.

Onze hottubs worden verzekerd verzonden, tekend u voor goed ontvangst
, dan gaat de verzekering ervan uit dat de hele hottub in orde is, het geldt om een eventuele beschadiging, niet om defecten etc.
U heeft op uw hottub garantie.
Zo geeft Kirami op haar producten 2 jaar Garantie.
Storvatt 5 jaar op een echte Storvatt en 2 jaar op de kachel
De Select hottub van Storvatt 2 jaar garantie.
Elektrische apparatuur volgens handleiding verpakt bij het product.
Allen voor particulier gebruik volgens handleiding.
Professioneel gebruik 0,5 jaar volgens handleiding.

Kirami en Storvatt, maar ook de gerenomeerde leveranciers van overige benodigdheden, hebben hun eigen service afdeling, wij zullen uw klacht in behandeling nemen en doorsturen naar de desbetreffende leverancier.
Uw klacht zal door hun worden beoordeeld, hier sluit HOTTUBSelect bv zich bij aan.

Mocht  er iets niet in orde zijn met uw hottub of overige artikelen binnen de garantie termijn, stuur dan uw foto's en eventueel een filmpje op, via onze contact pagina, mail of bel onze klantenservice + 31 413 275566.