Hottub collectie

Ook een kunststof Hot Tub moet op de juiste manier geproduceerd zijn

Een kunststof hot tub is zeer populair en wordt dan ook steeds vaker aangeschaft door mensen die graag van warm water willen genieten in de eigen tuin. HOTTUBSelect heeft een ruim assortiment kunststof hottubs. Alle kunststoffen hottubs van hottubselect zijn voorzien van complete bodem isolatie. Hiermee onderscheid HOTTUBSelect zich van de gewone kunststof hot tub.Heeft u interesse in een hot tub, maar weet u niet of een kunststof hot tub aan uw wensen voldoet? Wellicht past de houten uitvoering beter bij uw wensen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een kunststof hot tub ten opzichte van een houten bad.

Voordelen van een kwalitatief hoogwaardige kunststof hot tub

Er zijn diverse voordelen van een kunststof hot tub te noemen wanneer wij deze vergelijken met een houten hot tub. Een kunststof hot tub loopt geen risico op lekkage, omdat het materiaal onder normale omstandigheden niet vergaat. Daarbij kunt u de kunststof hot tub zonder water laten staan wanneer u deze langere tijd niet gebruikt en hiermee voorkomt u bevriezingsgevaar, wat met een houten hot tub niet mogelijk is. Ook is de kunststof hot tub; De Easy of de Cozy van HOTTUBSelect de oplossing voor bij u vakantiehuisje in heel Europa. De kunststoffen hottubs van Kirami Finland onderscheiden zich van de gewone kunststof hot tub door de kunststof binnenkuip die voorzien is van een rubber toevoeging om de grote temperatuur wisselingen aan te kunnen.
De Kunststof hottubs zijn voorzien van dichte bankjes, en geeft plaats t/m 6 personen met voldoende zitruimte en beenruimte. Met maar 1450 liter waterinhoud is de Kirami kunststof hottub zeer snel warm en door de grote afvoer, zeer snel schoon te maken. 

Photo

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt voor een kunststof hot tub? U bent van harte welkom bij HOTTUBSelect, ook wanneer u nog twijfelt of u een houten of een kunststof hot tub wilt aanschaffen. Wij adviseren en informeren u graag. Maak gebruik van de contactformulieren online, bel naar 0413 275566 of mail naar info@hottubselect.nl voor meer informatie. U kunt ons op afspraak bezoeken aan de Rogstraat 6 in Odiliapeel ( gemeente Uden, Noord-Brabant).

Onderscheid in Houtgestookte Baden

 • Alleen Scandinavische en Nederlandse kwaliteits HotTubs rechtstreeks van producenten met meer dan 10 jaar ervaring.
 • Alle HotTubs worden door ons zorgvuldig gecontroleerd voordat deze afgeleverd worden. 
 • Wij werken niet met overslagbedrijven of een HotTub uit een doos.
 • Eigen snelle Servicedienst
 • Eigen plaatsingsservice (heel Nederland, Belgie en delen van Duitsland)
 • op aanvraag ( vooral 's avonds en zondags waardoor u geen vrij hoeft te nemen ).
 • Wekelijks, gaan bestelde HotTubs naar vele bestemmingen in heel Europa.
 • Aflevering, door onze vaste transporteur.
 • Uit binnen- en buitenland, bezoekers in onze showroom, 
 • Op afspraak, zodat u de tijd krijgt voor goed advies door ervaring,welke HotTub het beste bij u past.
 • Sterk in maatwerk en renovatie van uw oude HotTub.
 • Wij werken niet volgens kantoortijden.
 • 2 jaar garantie op al onze houtgestookte Hot Tubs
 • En dit allemaal tegen scherpe prijzen, incl.Btw en aflevering in Nederland! 

U kunt onze showroom bezoeken in Odiliapeel ( gemeente Uden, Nrd-Brabant NL).
vanuit de A50, afslag Uden Volkel Gennep , richting Gennep. 
vanuit de A73, afslag Haps Mill Oeffelt , richting Uden.

Bent u op zoek naar een mooie kunststof hot tub voor een betaalbare prijs? dan bent u bij HOTTUB Select op het goede adres. Onze kunststof hot tubs worden geproduceerd met meer dan 10 jaar ervaring, hierdoor kunnen wij er ervan verzekeren dat u in ons assortiment alleen de beste kwaliteit kunststof hottubs vindt. In ons grote assortiment vindt u allerlei soorten hottubs. Zo hebben wij hot tubs van aluminium, kunststof,en hout. Al onze hot tubs zijn ontworpen volgens de laatste Scandinavische trends, ze zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen en ze worden gebouwd volgens Scandinavisch vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken waardoor uw kunststof hottub de beste kwaliteit krijgt.
Onze kunststof hottubs gaan erg lang mee, zo kunt u jarenlang genieten van uw kunststof hot tub. Wilt u een beter impressie krijgen van onze vele soorten hottubs? Maak dan een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom in Odiliapeel.

Weet u niet welk soort kunststof hottub bij u past? Kom dan eens langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden. Wij krijgen dagelijks bezoekers uit binnen- en buitenland in onze showroom. Maak gauw een afspraak, dan weet u zeker dat wij genoeg tijd hebben om u een goed advies te geven over het kopen van een houtgestookte hot tub van kunststof.

Bent u van plan om een houtgestookte hot tub te kopen maar weet niet hoe u uw kunststof hottub moet plaatsen? Daar hebben wij de oplossing voor! Wij bieden namelijk plaatsingsservice in heel Nederland, Belgie en delen van Duitsland. Wij komen uw kunststof hottub plaatsen op tijden dat het u uitkomt, bijvoorbeeld 's avonds en zondags zodat u geen vrij hoeft te nemen.

Prachtige hot tubs van echte Scandinavische kwaliteit maar toch voor scherpe prijzen, die vindt u bij HOT TUB Select. Neem snel een kijkje verder op onze website of kom langs in onze showroom.

Wij hebben een gigantische collectie met houtgestookte hot tubs, zo vindt u bij ons altijd een geschikte hot tub. Of u nu een hot tub van hout, aluminium of kunststof zoekt, wij hebben het allemaal. Ook hebben wij allerlei accessoires voor uw hottub. Zo hebben wij bijvoorbeeld afdekkingen voor uw hottub, trappetjes, kachel benodigdheden en materialen voor waterzuivering van het hot tub water. Daarnaast hebben wij ook hottub accessoires die het gebruik van uw houtgestookte hottub nog ontspannender maken dan het al was, hierbij kunt u denken aan nekkussens of drankenhouders voor uw hot tub.

Zoekt u een prachtige hot tub van de hoogste kwaliteit maar toch voor een scherpe prijs? Kom dan eens langs bij HOTTUB Select. 

 
 
 
 
 
Onze betaalmogelijkheden: